OVER AD AUTOBEDRIJFOVER AD AUTOBEDRIJF

HET AD AUTOBEDRIJF, EEN LOGISCHE KEUZE

Met 130 AD Autobedrijven zijn we overal in Nederland te vinden.

Lees verder

AD Autobedrijf Mulders

AD Autobedrijf Mulders

AD Autobedrijf Mulders, een betrouwbaar en voordelig adres voor onderhoud & reparatie aan alle merken. AD Autobedrijf Mulders beschikt over een professionele werkplaats voorzien van de laatste apparatuur. Door continue scholing beschikken onze monteurs over de know how van de nieuwste technieken. Reparaties zijn bij ons daardoor sneller, beter en altijd scherp geprijsd. Wij onderhouden uw auto volgens fabrieksvoorschrift en hebben ervaring met alle merken en type auto┬┤s.

Alle werkzaamheden worden bij ons uitgevoerd onder strikte BOVAG/AD voorwaarden en wij bieden u volledige zekerheid. U kunt bij AD Autobedrijf Mulders binnen rijden zonder afspraak, bellen vooraf voorkomt uiteraard wachttijden. U krijgt vooraf een duidelijke prijsopgaaf van de monteur, die uw auto vooraf heeft geïnspecteerd op eventuele verdere gebreken.

Ook bieden wij u een Internationale garantie van 24 maanden op ALLE reparaties en onderhoud. Deze garantie dekt onderdelen en uurloon. Voor garantiebehoud bent u niet verplicht om met uw nieuwe auto terug te gaan naar de merkdealer, maar kunt u tussentijds de service en het vakmanschap van onze specialisten inschakelen ZONDER dat de fabrieksgarantie komt te vervallen. Dit geldt ook tijdens de garantieperiode!

Kortom, voor volledig onderhoud, APK, reparatie, airco- en ruitservice, schade en voordelige banden bent u bij AD Autobedrijf Mulders aan een vertrouwd adres!

OVER AD AUTOBEDRIJF

OVER AD AUTOBEDRIJF

AD Autobedrijf is de internationale garageformule waaronder in Nederland circa 130 AD Autobedrijven opereren. Met bijna 5.000 aangesloten AD Autobedrijven spreidt het AD Autobedrijf netwerk zich uit over heel Europa. Net als in de rest van Europa staat het AD Autobedrijf garant voor betrouwbare service tegen een lage prijs. Bovendien is het AD Autobedrijf een universele garageformule. Of het nu gaat om de APK, onderhoud, reparatie of diagnose, u kunt met ieder merk auto bij ons terecht.

DE VOORDELEN VAN HET AD AUTOBEDRIJF

DE VOORDELEN VAN HET AD AUTOBEDRIJF

  • Betaalbare onderhouds- en reparatieservices
  • Universeel onderhoud voor alle merken
  • Maar liefst 2 jaar internationale garantie
  • Hoogwaardige technische apparatuur
  • Wij werken uitsluitend met originele onderdelen
  • Goed opgeleide en servicegerichte technici
  • Voordelige en snelle hulp bij pech
  • Uitgebreid occasion aanbod
  • BOVAG gecertificeerd

Mulders

Schootsveld 2
5821 EH Vierlingsbeek
0478-634020
info@muldersautos.nl

Werkplaats